1
PROFILI I KOMPANISË
Komuna e Prishtinës
kk.rks-gov.net
Email: komunaprishtine@rks-gov.net
Numri i Telefonit: 038/230 900
Adresa: Rr.UÇK-2-10000 Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Email: komunaprishtine@rks-gov.net
Numri i Telefonit: 038/230 900
Adresa: Rr.UÇK-2-10000 Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Prishtina e së ardhmes është qytet me shërbime efikase e cilësore të cilat janë në funksion të mirëqenies së përgjithshme të qytetarëve të saj.

Qytet me planifikim urban e hapësinor të mirëfilltë, i cili e bën kryeqytetin qendër të sigurt për një jetë të begatshme socio-ekonomike, kulturore, arsimore, sportive, dhe duke siguruar mirëqenie dhe cilësi të jetës për qytetarët e komunës së Prishtinës.

Qytet me model të qeverisjes efikase dhe transparente, dhe si i tillë, të shërbejë si model edhe për qeverisje në komunat tjera në Kosovë, duke ndikuar kështu në rritjen e mirëqenies për tërë qytetarët e Kosovës. 

SHËRBIMET:

 • Plani i Mobilitetit të Qëndrueshëm Urban të Prishtinës (PMQU)
 • e-Komuna
 • Qasja në dokumentet zyrtare
 • Shtyp faturën e mbeturinave
 • Shtyp faturën e tatimit në pronë
 • Portali Shtetëror
 • Prishtina Online
 • Harta e Qytetit
 • Prishtina Open Data
 • Për Prishtinën
 • Platforma Digjitale për Participim Publik
 • Arkivi i Perandorisë Osmane
 • Platforma Online- Subvencionet në DKRS
 • e-Rekrutim
 • Qasja në e-mail Zyrtar
 • Lejet Ndërtimore të lëshuara
 • Prishtina po bëhet-Raportet
 • Raportet e punës së Drejtorive
 • Debatet Publike
 • Planet Rregullative
Rreth Kompanisë
					 

Prishtina e së ardhmes është qytet me shërbime efikase e cilësore të cilat janë në funksion të mirëqenies së përgjithshme të qytetarëve të saj.

Qytet me planifikim urban e hapësinor të mirëfilltë, i cili e bën kryeqytetin qendër të sigurt për një jetë të begatshme socio-ekonomike, kulturore, arsimore, sportive, dhe duke siguruar mirëqenie dhe cilësi të jetës për qytetarët e komunës së Prishtinës.

Qytet me model të qeverisjes efikase dhe transparente, dhe si i tillë, të shërbejë si model edhe për qeverisje në komunat tjera në Kosovë, duke ndikuar kështu në rritjen e mirëqenies për tërë qytetarët e Kosovës. 

SHËRBIMET:

 • Plani i Mobilitetit të Qëndrueshëm Urban të Prishtinës (PMQU)
 • e-Komuna
 • Qasja në dokumentet zyrtare
 • Shtyp faturën e mbeturinave
 • Shtyp faturën e tatimit në pronë
 • Portali Shtetëror
 • Prishtina Online
 • Harta e Qytetit
 • Prishtina Open Data
 • Për Prishtinën
 • Platforma Digjitale për Participim Publik
 • Arkivi i Perandorisë Osmane
 • Platforma Online- Subvencionet në DKRS
 • e-Rekrutim
 • Qasja në e-mail Zyrtar
 • Lejet Ndërtimore të lëshuara
 • Prishtina po bëhet-Raportet
 • Raportet e punës së Drejtorive
 • Debatet Publike
 • Planet Rregullative
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet