Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Tregu Group
tregugroup.com
Email: info@tregugroup.com
Numri i Telefonit: +(383) 49 30 90 30
Qyteti: Prishtinë
Email: info@tregugroup.com
Numri i Telefonit: +(383) 49 30 90 30
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Tregu Group zhvillon aktivitet tregtar në këto pika:

 1. Bregu i Diellit - Qendra Tregtare, Prishtinë,
 2. Te Qafa Rr.UÇK-së në objekin e Minimaxit,
 3. Lagja Kalabria (Emshir)
 4. Rruga C

Ndërsa me konceptin n'Molle, pikat janë:

 1. Ulpianë
 2. Pejton përballe restaurant Fjales
 3. Matiqan, Rruga Isa Kastrati
 4. Dardani (afër qerdhës së fëmijëve dhe Termokosit)
 5. Sheshi Zahir Pajaziti - Prishtinë

Në të gjitha pikat përpos kushteve bashkohore ofron edhe një shërbim të veçantë ku të gjithë klientët posa të hyjnë e ndjejnë asistencën e stafit, gjë që në çdo market tjetër mungon. Tregu funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm me dhjetë njësi shërbimi:

 1. Tregu me peme dhe perime
 2. HiperMarket
 3. Produktet e bylmetit
 4. Produktet e mishit
 5. Paisje Shtëpiake
 6. Textil
 7. Pastiqeri dhe pjekurina të ndryshme
 8. Prodhime ushqimesh tradicionale
 9. Fast Food
 10. Restaurant and Bar Cafe
Rreth Kompanisë
					 

Tregu Group zhvillon aktivitet tregtar në këto pika:

 1. Bregu i Diellit - Qendra Tregtare, Prishtinë,
 2. Te Qafa Rr.UÇK-së në objekin e Minimaxit,
 3. Lagja Kalabria (Emshir)
 4. Rruga C

Ndërsa me konceptin n'Molle, pikat janë:

 1. Ulpianë
 2. Pejton përballe restaurant Fjales
 3. Matiqan, Rruga Isa Kastrati
 4. Dardani (afër qerdhës së fëmijëve dhe Termokosit)
 5. Sheshi Zahir Pajaziti - Prishtinë

Në të gjitha pikat përpos kushteve bashkohore ofron edhe një shërbim të veçantë ku të gjithë klientët posa të hyjnë e ndjejnë asistencën e stafit, gjë që në çdo market tjetër mungon. Tregu funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm me dhjetë njësi shërbimi:

 1. Tregu me peme dhe perime
 2. HiperMarket
 3. Produktet e bylmetit
 4. Produktet e mishit
 5. Paisje Shtëpiake
 6. Textil
 7. Pastiqeri dhe pjekurina të ndryshme
 8. Prodhime ushqimesh tradicionale
 9. Fast Food
 10. Restaurant and Bar Cafe
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management