ACN - Shtëpia e Efiçiencës
www.acn-ks.com
Email
info@acn-ks.com
Numri i Telefonit
044 344 434
Adresa
Zona Industriale p.n. Fushë Kosovë 12000
Qyteti
Prishtinë
Rreth Kompanisë
					 

ACN | Shtëpia e së ardhmes është dyqan i specializuar e cila ofron sistemet më të mëdha të ngrohjes, ventilimit dhe kondicionerëve, paisjeve me teknologjinë e fundit për LED ndriçim si dhe gamë të pafund të materialeve per print.

Acn sjell teknologjinë më të fundit të ventilimit dhe kondicionereve Midea, brend ky i cili është lider në tregun ndërkombëtar duke sjellur sisteme te ngrohjes dhe ftohjes në secilën shtëpi dhe në cfaredo hapsire.

https://www.facebook.com/mideakosova/

Acn posedon markën e njohur V-TAC Innovaive LED lighting dhe ofron më shumë se 1000 lloje të produkteve duke filluar nga poçat më të vegjël e deri më të mëdha, të cilat kursejnë deri në 80% të energjisë.

Gama e produkteve Trio Lighting është e gjerë dhe e larmishme. Koleksionet e ndryshme ndryshojnë shumë në pamje. Pra, të gjithë do të gjejnë një llambë për shijen e tij ose saj. Disa duken me shkëlqim dhe futuristik, ndërsa të tjerët të panumërta në asortiment janë klasike të përjetshme.

 

ACN posedon markën Uponor e cila ofron produkte fleksebile hidraulike, të qëndrueshëm PEX. PEX është një zgjedhje superiore për ngrohje dhe ftohje rrezatuese si në aplikacionin komercial ashtu edhe për shtepi apo banesa.

Acn gjithashtu ka sjellë në treg brendet vendore DUO Lighting e cila ka asortiman të pafund të teknologjisë së ndriqimit LED dhe DUO Sign e cila ka gamë të gjerë të materialeve të industrisë së printimit dhe enterierit. Me produkte si: Letra dhe PVC Sticker, PlexiGlass dhe Alukobond.

 

Në Acn ju do të gjeni ambient shumë komod, shërbime të shpejta dhe sinqererta për klientët tanë.

 

Shpallje Bazike
Më shumë...
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC