1
PROFILI I KOMPANISË
Aztech Electronics
Email: Mane.MucajMarteti@aztech-ks.com
Numri i Telefonit: Mane.MucajMarteti@aztech-ks.com
Qyteti: Prishtine
Email: Mane.MucajMarteti@aztech-ks.com
Numri i Telefonit: Mane.MucajMarteti@aztech-ks.com
Qyteti: Prishtine
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

AZTECH është kompania me rrjetin më të madh të dyqaneve të specializuara e shtrirë në tërë territorin e Kosovës.

AZTECH ofron artikuj në kategoritë si Teknologji Informative, Telekomunikim, Elektroshtëpiake, TV & Video, Teknikë e bardhë, Ngrohje & Ftohje, Kamera & Audio. AZTECH është prezent me 20 dyqane në tërë Kosovën – Prishtinë, Lipjan, Ferizaj, Gjilan, Pejë, Gjakovë, Malishevë, Therandë, Prizren, Shtime, Fushë Kosovë, Rahovec, dhe Mitrovicë.

AZTECH ka në portfolio marka të njohura si Samsung, Philips, Sharp, Hitachi, Candy, Bosch, AEG, Hugo, Braun, Remington, Clatronic, Sinbo, Hp, Dell, Lenovo, Leagoo, Wiko, Doogee, Blackview, e të tjera.

AZTECH i qëndron besnik slloganit që përcjell tek konsumatori “Teknikë nga A deri në Z”.

AZTECH i kushton kujdes të veqant shërbimit ndaj klientit duke i ofruar të gjithë informacionin e nevojshëm mbi artikullin, transportin, dhe servisin e autorizuar. Ne po punojmë edhe më tutje të ngrisim nivelin profesional në këtë drejtim duke qenë të bindur se kjo është mënyra e duhur për të krijuar mardhenie korrekte dhe afatgjatë me klientin. Gjuha e komunikimit Ne kemi krijuar këtë faqe në Facebook me qëllim të informimit rreth kompanisë, ofertave, pruarjeve të reja, dhe vendeve të lira për punë.

Ne jemi të interesuar të zhvillojme komunikime në lidhje me lajmet e fundit në fushën e teknoligjisë dhe duam që kjo faqe të jetë një forum i përshtatshëm për të gjithë. Kërkojmë që komunikimi të jetë konstruktiv dhe të përmbaj gjuhë që është e përshtatshme për të gjitha grupmoshat.

Ne rezervojmë të drejtën që të mos lejojmë komente që janë fyese, të turpshme, të pahijshme, vulgare, shpifëse. Personat me qëllime të tilla mund ti bllokojmë apo ti ndalojmë çasjen në faqen tonë.

Rreth Kompanisë
					 

AZTECH është kompania me rrjetin më të madh të dyqaneve të specializuara e shtrirë në tërë territorin e Kosovës.

AZTECH ofron artikuj në kategoritë si Teknologji Informative, Telekomunikim, Elektroshtëpiake, TV & Video, Teknikë e bardhë, Ngrohje & Ftohje, Kamera & Audio. AZTECH është prezent me 20 dyqane në tërë Kosovën – Prishtinë, Lipjan, Ferizaj, Gjilan, Pejë, Gjakovë, Malishevë, Therandë, Prizren, Shtime, Fushë Kosovë, Rahovec, dhe Mitrovicë.

AZTECH ka në portfolio marka të njohura si Samsung, Philips, Sharp, Hitachi, Candy, Bosch, AEG, Hugo, Braun, Remington, Clatronic, Sinbo, Hp, Dell, Lenovo, Leagoo, Wiko, Doogee, Blackview, e të tjera.

AZTECH i qëndron besnik slloganit që përcjell tek konsumatori “Teknikë nga A deri në Z”.

AZTECH i kushton kujdes të veqant shërbimit ndaj klientit duke i ofruar të gjithë informacionin e nevojshëm mbi artikullin, transportin, dhe servisin e autorizuar. Ne po punojmë edhe më tutje të ngrisim nivelin profesional në këtë drejtim duke qenë të bindur se kjo është mënyra e duhur për të krijuar mardhenie korrekte dhe afatgjatë me klientin. Gjuha e komunikimit Ne kemi krijuar këtë faqe në Facebook me qëllim të informimit rreth kompanisë, ofertave, pruarjeve të reja, dhe vendeve të lira për punë.

Ne jemi të interesuar të zhvillojme komunikime në lidhje me lajmet e fundit në fushën e teknoligjisë dhe duam që kjo faqe të jetë një forum i përshtatshëm për të gjithë. Kërkojmë që komunikimi të jetë konstruktiv dhe të përmbaj gjuhë që është e përshtatshme për të gjitha grupmoshat.

Ne rezervojmë të drejtën që të mos lejojmë komente që janë fyese, të turpshme, të pahijshme, vulgare, shpifëse. Personat me qëllime të tilla mund ti bllokojmë apo ti ndalojmë çasjen në faqen tonë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet