Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Email: burimenjerzore@agrokor-ks.com
Numri i Telefonit: 045321271
Adresa: Shkabaj, 15000, Kastriot, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Email: burimenjerzore@agrokor-ks.com
Numri i Telefonit: 045321271
Adresa: Shkabaj, 15000, Kastriot, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Agrokor është kompani në Prishtinë dhe merret me prodhimin, përpunimin, ambalazhimin, importimin dhe shitjen e produkteve të ndryshme ushqimore në tregun e Kosovës. 

Klientët kryesorë të kësaj kompanie janë kryesisht klientë të konsumit të gjërë, supermarkete, prodhues lëngjesh natyrale dhe të gazuara, paketues të ndryshëm, prodhues të ëmbëlsirave dhe të akulloreve, etj.

Përgjatë viteve 2004 dhe 2006, kjo kompani ka investuar në linjat më moderne për përpunimin dhe ambalazhimin e disa prej produkteve siç janë sheqeri, orizi, mielli dhe fasulja e bardhë duke ofruar kësisoj produkte akoma më cilësore për konsumatorët e saj.

Misioni dhe vizioni i kompanisë Agrokor është të ofrojë shërbim sa më të mirë dhe produkte sa më cilësore për konsumatorët e saj.

Synim i Agrokor është edhe zgjerimi i tregut të brendshëm dhe atij të jashtëm po ashtu, në mënyrë që të shfrytëzohen kapacitetet që kompania zotëron.

Rreth Kompanisë
					 

Agrokor është kompani në Prishtinë dhe merret me prodhimin, përpunimin, ambalazhimin, importimin dhe shitjen e produkteve të ndryshme ushqimore në tregun e Kosovës. 

Klientët kryesorë të kësaj kompanie janë kryesisht klientë të konsumit të gjërë, supermarkete, prodhues lëngjesh natyrale dhe të gazuara, paketues të ndryshëm, prodhues të ëmbëlsirave dhe të akulloreve, etj.

Përgjatë viteve 2004 dhe 2006, kjo kompani ka investuar në linjat më moderne për përpunimin dhe ambalazhimin e disa prej produkteve siç janë sheqeri, orizi, mielli dhe fasulja e bardhë duke ofruar kësisoj produkte akoma më cilësore për konsumatorët e saj.

Misioni dhe vizioni i kompanisë Agrokor është të ofrojë shërbim sa më të mirë dhe produkte sa më cilësore për konsumatorët e saj.

Synim i Agrokor është edhe zgjerimi i tregut të brendshëm dhe atij të jashtëm po ashtu, në mënyrë që të shfrytëzohen kapacitetet që kompania zotëron.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management