1
PROFILI I KOMPANISË
A&M Mega Store
am-megastore.com
Email: erton.bega@am-megastore.com
Numri i Telefonit: 049 481 800
Adresa: Zona Industriale, Rruga Elez Berisha
Qyteti: Prishtinë
Email: erton.bega@am-megastore.com
Numri i Telefonit: 049 481 800
Adresa: Zona Industriale, Rruga Elez Berisha
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

A&M Mega Store merret me shitje me pakicë dhe vepron nëpërmjet një zingjiri të dyqaneve në terë Republikën e Kosovës.

Kjo qendër tregtare ofron mijëra artikuj të ndryshëm dhe unik ku mund të hasen edhe produkte të prodhuara për tregun gjerman dhe atë evropian. A&M Mega Store ofron rroba të markave më të njohura evropiane për të gjitha grupmoshat si dhe rroba të stileve më të reja.

Për konsumatorët e vet, A&M Mega Store ofron hapësira edhe për fëmijet siç është këndi i lojërave dhe i cili ofrohet pa pagesë si dhe ambiente ku mund të shijohet kafeja dhe ushqimi në “CAFÉ DE PARIS”. 

Rreth Kompanisë
					 

A&M Mega Store merret me shitje me pakicë dhe vepron nëpërmjet një zingjiri të dyqaneve në terë Republikën e Kosovës.

Kjo qendër tregtare ofron mijëra artikuj të ndryshëm dhe unik ku mund të hasen edhe produkte të prodhuara për tregun gjerman dhe atë evropian. A&M Mega Store ofron rroba të markave më të njohura evropiane për të gjitha grupmoshat si dhe rroba të stileve më të reja.

Për konsumatorët e vet, A&M Mega Store ofron hapësira edhe për fëmijet siç është këndi i lojërave dhe i cili ofrohet pa pagesë si dhe ambiente ku mund të shijohet kafeja dhe ushqimi në “CAFÉ DE PARIS”. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet