Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Bau Holding
bau-holding.eu
Email: info@baumarket-rks.com
Numri i Telefonit: 038 602 302
Adresa: Veternik, magj. Prishtinë-Ferizaj 10000 Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Email: info@baumarket-rks.com
Numri i Telefonit: 038 602 302
Adresa: Veternik, magj. Prishtinë-Ferizaj 10000 Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Kompania Bau Market zuri fill në korrik të vitit 2009, kur përbënte vetëm një njësi shërbimi pranë kompanisë amë Al Trade sh.p.k. Që atëherë, nëpërmjet ndërmarrjes së projekteve komplekse zhvillimore, arritëm të bëhemi furnizuesi kryesor në tregun e materialit ndërtimor. Tashmë - prej vitit 2016 - Bau Market operon si një kompani më vete në kuadrin e Grupit Al Trade Holding.

Duke paraqitur një koncept përfshirës të shitjes së produkteve (Të gjitha në një vend), Bau Market revolucionarizoi mënyrën e shitjes së materialeve ndërtimore në Kosovë. I shoqëruar me një shërbim profesional, ky koncept i shitjes mundësoi realizimin e një ndryshimi domethënës për klientët dhe komunitetin.

Bau Market është distributor i shumë brendeve botërore, të cilat konsiderohen liderë në fushëveprimin e tyre. Kjo shumëllojshmëri produktesh kualitative, krahas çmimeve të përshtatshme, e bëjnë kompaninë tonë më atraktiven në treg.

Rreth Kompanisë
					 

Kompania Bau Market zuri fill në korrik të vitit 2009, kur përbënte vetëm një njësi shërbimi pranë kompanisë amë Al Trade sh.p.k. Që atëherë, nëpërmjet ndërmarrjes së projekteve komplekse zhvillimore, arritëm të bëhemi furnizuesi kryesor në tregun e materialit ndërtimor. Tashmë - prej vitit 2016 - Bau Market operon si një kompani më vete në kuadrin e Grupit Al Trade Holding.

Duke paraqitur një koncept përfshirës të shitjes së produkteve (Të gjitha në një vend), Bau Market revolucionarizoi mënyrën e shitjes së materialeve ndërtimore në Kosovë. I shoqëruar me një shërbim profesional, ky koncept i shitjes mundësoi realizimin e një ndryshimi domethënës për klientët dhe komunitetin.

Bau Market është distributor i shumë brendeve botërore, të cilat konsiderohen liderë në fushëveprimin e tyre. Kjo shumëllojshmëri produktesh kualitative, krahas çmimeve të përshtatshme, e bëjnë kompaninë tonë më atraktiven në treg.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management