1
PROFILI I KOMPANISË
Trosha
trosha.me
Email: nora.tigani@rugove.eu
Numri i Telefonit: +(377) 45 88 22 66
Adresa: Pejton Prishtinë, 10000 Republika e Kosovës
Qyteti: Prishtinë
Email: nora.tigani@rugove.eu
Numri i Telefonit: +(377) 45 88 22 66
Adresa: Pejton Prishtinë, 10000 Republika e Kosovës
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Furrë e kafe. Shtyllat e rutinës tonë ditore. Për furrën as mos të flasim.

Fakti që fjala "bukë" është sinonim për "ushqim" i thotë të gjitha. Në anën tjetër sa e sa kompani, firma, organizata, organizime politike, lidhje shoqërore, lidhje të dashurisë e bile edhe marrëveshje politike janë inicuar pas pirjes së disa makiatove e kafeve turke. Produktet nga brumi dhe kafenë i kemi oksigjen.

Prishe pak.

Rreth Kompanisë
					 

Furrë e kafe. Shtyllat e rutinës tonë ditore. Për furrën as mos të flasim.

Fakti që fjala "bukë" është sinonim për "ushqim" i thotë të gjitha. Në anën tjetër sa e sa kompani, firma, organizata, organizime politike, lidhje shoqërore, lidhje të dashurisë e bile edhe marrëveshje politike janë inicuar pas pirjes së disa makiatove e kafeve turke. Produktet nga brumi dhe kafenë i kemi oksigjen.

Prishe pak.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet