Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Kujtesa
kujtesa.com
Email: hr@kujtesa.com
Numri i Telefonit: 038400400
Adresa: Rr. Ukshin Hoti, #33, Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Email: hr@kujtesa.com
Numri i Telefonit: 038400400
Adresa: Rr. Ukshin Hoti, #33, Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Kujtesa hyri në tregun televiziv kabllor në Kosovë në vitin 2006 dhe njihet për internetin më të shpejtë dhe stabil në rajon i cili arrin deri në 1GBPS në shtëpitë e juaja.

Kujtesa përfshinë edhe platformën televizive amerikane më prestigjioze në botë, HBO, e cila përmban 5 kanale televizive të reja, HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemaxx 1 dhe Cinemaxx 2. Kanelet e HBO sjellin premierat e filmave dhe serialeve më me famë botërore, me zhanre të llojllojshme, nga studiot e mëdha si Paramount Pictures, Walt Disney, Columbia Pictures, Warner Bross, etj.

Për të përmbushur çdo kërkesë dhe nevojë të klientëve, Kujtesa ka të drejtat ekskluzivie për transmetimin e ligave më të mëdha dhe presitgjioze në botë si; Champions League, Europa League, Bundesliga Gjermane, Super Liga Turke, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA si dhe Euroliga e Basetbollit.

Rreth Kompanisë
					 

Kujtesa hyri në tregun televiziv kabllor në Kosovë në vitin 2006 dhe njihet për internetin më të shpejtë dhe stabil në rajon i cili arrin deri në 1GBPS në shtëpitë e juaja.

Kujtesa përfshinë edhe platformën televizive amerikane më prestigjioze në botë, HBO, e cila përmban 5 kanale televizive të reja, HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemaxx 1 dhe Cinemaxx 2. Kanelet e HBO sjellin premierat e filmave dhe serialeve më me famë botërore, me zhanre të llojllojshme, nga studiot e mëdha si Paramount Pictures, Walt Disney, Columbia Pictures, Warner Bross, etj.

Për të përmbushur çdo kërkesë dhe nevojë të klientëve, Kujtesa ka të drejtat ekskluzivie për transmetimin e ligave më të mëdha dhe presitgjioze në botë si; Champions League, Europa League, Bundesliga Gjermane, Super Liga Turke, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA si dhe Euroliga e Basetbollit.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management