Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
IP-Kos
ip-kos.com
Email: info@ip-kos.com
Numri i Telefonit: 0800 54321
Adresa: Rr.brigada 123, Therandë 23000
Qyteti: Prishtine
Email: info@ip-kos.com
Numri i Telefonit: 0800 54321
Adresa: Rr.brigada 123, Therandë 23000
Qyteti: Prishtine
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 
IP - KOS është brend me renome në Kosovë, me cilësinë më të lartë të garantuar të derivateve në treg.
Derivatet e duhura për makinën tuaj, me cilësi të garantuar!
DIESEL i ofruar nga ne, është i rafinuar për të ofruar cilësi të lartë të ndezjes. Ka viskozitet të lartë që mundëson ndezje të lehtë edhe temperatura shumë të ulëta, si dhe përmbanë sulfur nga 5 deri 7 ppm nga 10 ppm sa është maksimumi i lejuar, me qëllim të mbrojtjes së mjedisit.
 
DieselPLUS, është produkt i avancuar e cila ndikon direkt në performancën e makinës suaj. DiselPLUS, ofron mbrojtje efikase të motorit ndaj korrozionit dhe pastron mbetjet nga pjesët e injeksionit të ndezjes në motor. Përmban sulfur 3.1 ppm nga 10 ppm sa është maksimumi i lejuar.
 
BENZINA është e cilësisë më të lartë në treg e cila rekomandohet nga prodhuesit e makinave. Benzina e ofruar nga ne përmban rreth 96 oktan dhe sulfur prej vetëm 4.5 ppm nga 10ppm sa është maksimumi i lejuar. Kjo mundëson fuqi më të lartë të motorit gjatë djegies dhe nuk formon mbetje në motor e cila e mbron atë nga papastërtitë.
 
Benzina PLUS100, është produkt i avancuar, e cila përmban nivel të lartë të oktanit, me mbi 100 oktan, dhe me aditivët tjerë që përmbushin nevojat e makinave, në veçanti ato sportive. Plus100, ulë fraksionet (fërkimet) në motor për të mundësuar performancë më të lartë të makinës si dhe ndihmon në pastrimin e mbetjeve nga motori dhe ndihmon në rikthimin e performancës së makinës.
Rreth Kompanisë
					 
IP - KOS është brend me renome në Kosovë, me cilësinë më të lartë të garantuar të derivateve në treg.
Derivatet e duhura për makinën tuaj, me cilësi të garantuar!
DIESEL i ofruar nga ne, është i rafinuar për të ofruar cilësi të lartë të ndezjes. Ka viskozitet të lartë që mundëson ndezje të lehtë edhe temperatura shumë të ulëta, si dhe përmbanë sulfur nga 5 deri 7 ppm nga 10 ppm sa është maksimumi i lejuar, me qëllim të mbrojtjes së mjedisit.
 
DieselPLUS, është produkt i avancuar e cila ndikon direkt në performancën e makinës suaj. DiselPLUS, ofron mbrojtje efikase të motorit ndaj korrozionit dhe pastron mbetjet nga pjesët e injeksionit të ndezjes në motor. Përmban sulfur 3.1 ppm nga 10 ppm sa është maksimumi i lejuar.
 
BENZINA është e cilësisë më të lartë në treg e cila rekomandohet nga prodhuesit e makinave. Benzina e ofruar nga ne përmban rreth 96 oktan dhe sulfur prej vetëm 4.5 ppm nga 10ppm sa është maksimumi i lejuar. Kjo mundëson fuqi më të lartë të motorit gjatë djegies dhe nuk formon mbetje në motor e cila e mbron atë nga papastërtitë.
 
Benzina PLUS100, është produkt i avancuar, e cila përmban nivel të lartë të oktanit, me mbi 100 oktan, dhe me aditivët tjerë që përmbushin nevojat e makinave, në veçanti ato sportive. Plus100, ulë fraksionet (fërkimet) në motor për të mundësuar performancë më të lartë të makinës si dhe ndihmon në pastrimin e mbetjeve nga motori dhe ndihmon në rikthimin e performancës së makinës.
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management