1
PROFILI I KOMPANISË
Viva Fresh Store
facebook.com
Email: Recruiting@vivafresh-rks.com
Numri i Telefonit: 038 408 888
Qyteti: Lipjan
Email: Recruiting@vivafresh-rks.com
Numri i Telefonit: 038 408 888
Qyteti: Lipjan
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 
Viva Fresh Store është rrjet i qendrave të shitjes me pakicë. E themeluar në vitin 2003, Viva Fresh ofron asortiment të gjërë në artikuj ushqimor e higjienik, veshmbathje për femra, meshkuj dhe fëmijë, tekstil shtëpiak si dhe shumë produkte të tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj në baza ditore.
Oferta jonë karakterizohet me çmimet më të lira në treg!
Viva Fresh sh.p.k. menaxhon 58 qendra të shitjes me pakicë në 21 qytete të Kosovës, duke u bërë kështu shitësi i vetëm me pakicë i shtrirë në të gjitha regjionet e Kosovës.
Rreth Kompanisë
					 
Viva Fresh Store është rrjet i qendrave të shitjes me pakicë. E themeluar në vitin 2003, Viva Fresh ofron asortiment të gjërë në artikuj ushqimor e higjienik, veshmbathje për femra, meshkuj dhe fëmijë, tekstil shtëpiak si dhe shumë produkte të tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj në baza ditore.
Oferta jonë karakterizohet me çmimet më të lira në treg!
Viva Fresh sh.p.k. menaxhon 58 qendra të shitjes me pakicë në 21 qytete të Kosovës, duke u bërë kështu shitësi i vetëm me pakicë i shtrirë në të gjitha regjionet e Kosovës.
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet