1
PROFILI I KOMPANISË
Email: info@protec-ks.net
Numri i Telefonit: +381 280 330220
Adresa: Ramiz Cernica 140 60000 Gjilan, Kosovo
Qyteti: Gjilan
Email: info@protec-ks.net
Numri i Telefonit: +381 280 330220
Adresa: Ramiz Cernica 140 60000 Gjilan, Kosovo
Qyteti: Gjilan
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Dyer dhe Dritare Gjermane të kualitetit të lartë. Rehati në çdo kohë.


Në mënyrë që projektet tua të marrin formën finale “ProTec” ka vizion dhe ide që dëshirat dhe nevojat e klientit të bëhen realitet. Kujdesi maksimal dhe I vazhdueshëm ndaj konsumatorit, harmonizimi I kërkesave dhe dëshirave të tij, duke u munduar që ambientin që na rrethon ta bëjmë më të ngrohët dhe më të sigurt është një prej synimeve kryesore të kompanis. Në koperim me partnerët tanë dhe të arriturat e fundit teknike jemi pozicionuar në hap me vendet e zhvilluara dhe kemi arritur të sjellim gjithmon risi në tregun Kosovar. Çdo klient mund ti plotësoj kërkesat e tij në hapsirën e kompanis sonë ku realizohet arti I ndërtimit bashkohor, ku kërkesat e blersit janë në rend të parë. Aspiratat për të arritur majën e suksesit janë gjenerator kryesor që projektet tona të realizohen me kohë dhe klientin ta vëm në rend të parë. “ProTec” ka staf të kualifikuar dhe përvojë të gjatë , teknologji të avansuar , hapsirë të punës prej 2500m², materialë të kualitetit të larë si dhe show room që ofron zgjedhje maksimale. Rruga jonë është e sigurt drejt zhvillimit dhe rritjes së mëtutjeshme të kompanis sepse kemi zgjedhur partner të suksesshëm.

Rreth Kompanisë
					 

Dyer dhe Dritare Gjermane të kualitetit të lartë. Rehati në çdo kohë.


Në mënyrë që projektet tua të marrin formën finale “ProTec” ka vizion dhe ide që dëshirat dhe nevojat e klientit të bëhen realitet. Kujdesi maksimal dhe I vazhdueshëm ndaj konsumatorit, harmonizimi I kërkesave dhe dëshirave të tij, duke u munduar që ambientin që na rrethon ta bëjmë më të ngrohët dhe më të sigurt është një prej synimeve kryesore të kompanis. Në koperim me partnerët tanë dhe të arriturat e fundit teknike jemi pozicionuar në hap me vendet e zhvilluara dhe kemi arritur të sjellim gjithmon risi në tregun Kosovar. Çdo klient mund ti plotësoj kërkesat e tij në hapsirën e kompanis sonë ku realizohet arti I ndërtimit bashkohor, ku kërkesat e blersit janë në rend të parë. Aspiratat për të arritur majën e suksesit janë gjenerator kryesor që projektet tona të realizohen me kohë dhe klientin ta vëm në rend të parë. “ProTec” ka staf të kualifikuar dhe përvojë të gjatë , teknologji të avansuar , hapsirë të punës prej 2500m², materialë të kualitetit të larë si dhe show room që ofron zgjedhje maksimale. Rruga jonë është e sigurt drejt zhvillimit dhe rritjes së mëtutjeshme të kompanis sepse kemi zgjedhur partner të suksesshëm.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet