1
PROFILI I KOMPANISË
Draw Up
Email: hr@drawup.ch
Qyteti: Prishtinë
Email: hr@drawup.ch
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

DrawUp është nje kompani e re e dizajnit e specializuar në vizatimet e planeve me partner te standarteve te larta nga e gjithë Europa. DrawUp drejtohet nga profesionistë te nivelit te lartë me shumë eksperiencë në draftimin e dizajneve e cila udhëhiqet nga nje ekip divers me lidership te fuqishëm.

DrawUp po kërkon arkitektë/dizajnerë të motivuar dhe të etur për zhvillim/mësim dhe përshtatje me aftesi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.

Rreth Kompanisë
					 

DrawUp është nje kompani e re e dizajnit e specializuar në vizatimet e planeve me partner te standarteve te larta nga e gjithë Europa. DrawUp drejtohet nga profesionistë te nivelit te lartë me shumë eksperiencë në draftimin e dizajneve e cila udhëhiqet nga nje ekip divers me lidership te fuqishëm.

DrawUp po kërkon arkitektë/dizajnerë të motivuar dhe të etur për zhvillim/mësim dhe përshtatje me aftesi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet