1
PROFILI I KOMPANISË
Email: hr@seotactica.com
Numri i Telefonit: +383 49 333 171
Adresa: Zeki Shulemaja Str.
Qyteti: Prishtinë
Email: hr@seotactica.com
Numri i Telefonit: +383 49 333 171
Adresa: Zeki Shulemaja Str.
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

EKIPI JUAJ I DEDIKUAR I MARKETINGUT DIXHITAL I PËRBËRË NGA EKSPERT TE SHITJES, TEKST-SHKRUES, DIZAJNER, KODUES, MENAXHER TE RRJETEVE SOCIALE DHE SEO/PPC TAKTIKANTË

Në më pak se dy vite, ne jemi rritur nga një ekip prej dy persona, në 20+ persona. Qëllimi ynë është që brenda pesë viteve të bëhemi një nga agjensitë më të mëdha të marketingut digjital në Europë. Dhe me mënyrën se si po rritemi, kjo gjë është e mundshme.

Për sa kohë qe ne vazhdojmë të rekrutojmë specialist crème-de-la-crème të marketingut digjital, edhe të talentuar dhe te tillë me përvojë, dhe të vazhdojmë të japim nivelin e rezultateve që po u ofrojmë klientëve tanë tani, ne do të arrijmë atje.

Kur ju na punësoni ne, ju praktikisht po injektoni një përvojë të tërë dhe energji të mirë në përpjekjet që po bëni për të arritur qëllimet tuaja për tu rritur. Bazuar në pagat e tregut, nëse do të punësonit një ekip me ekspertizë të tillë, do t’ju kushtonte të paktën EUR 30,000+ në vit vetëm për paga (rroga bazë prej EUR 500 x 5 anëtarë të ekipit).

Në pakon tonë, ju mund t’i keni të gjitha këto për një tarifë fikse të përballueshme mujore, e cila në çdo rast do të jetë shumë më e vogel se kostoja e punësimit, trajnimit dhe mirëmbajtjes së një ekipi të tillë.

Rreth Kompanisë
					 

EKIPI JUAJ I DEDIKUAR I MARKETINGUT DIXHITAL I PËRBËRË NGA EKSPERT TE SHITJES, TEKST-SHKRUES, DIZAJNER, KODUES, MENAXHER TE RRJETEVE SOCIALE DHE SEO/PPC TAKTIKANTË

Në më pak se dy vite, ne jemi rritur nga një ekip prej dy persona, në 20+ persona. Qëllimi ynë është që brenda pesë viteve të bëhemi një nga agjensitë më të mëdha të marketingut digjital në Europë. Dhe me mënyrën se si po rritemi, kjo gjë është e mundshme.

Për sa kohë qe ne vazhdojmë të rekrutojmë specialist crème-de-la-crème të marketingut digjital, edhe të talentuar dhe te tillë me përvojë, dhe të vazhdojmë të japim nivelin e rezultateve që po u ofrojmë klientëve tanë tani, ne do të arrijmë atje.

Kur ju na punësoni ne, ju praktikisht po injektoni një përvojë të tërë dhe energji të mirë në përpjekjet që po bëni për të arritur qëllimet tuaja për tu rritur. Bazuar në pagat e tregut, nëse do të punësonit një ekip me ekspertizë të tillë, do t’ju kushtonte të paktën EUR 30,000+ në vit vetëm për paga (rroga bazë prej EUR 500 x 5 anëtarë të ekipit).

Në pakon tonë, ju mund t’i keni të gjitha këto për një tarifë fikse të përballueshme mujore, e cila në çdo rast do të jetë shumë më e vogel se kostoja e punësimit, trajnimit dhe mirëmbajtjes së një ekipi të tillë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet