1
PROFILI I KOMPANISË
Meridian Express
Email: dafina.nikaj@meridianexpress.com
Numri i Telefonit: +383 38 40 20 40
Adresa: Rr. e Zagrebit 76, Lagjja Arbëria
Qyteti: Prishtinë
Email: dafina.nikaj@meridianexpress.com
Numri i Telefonit: +383 38 40 20 40
Adresa: Rr. e Zagrebit 76, Lagjja Arbëria
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në shtatë qytetet kryesore të Kosovës. Me moton n’derë të shtepisë” qëllimi ynë është shërbimi i  konsumatorëve  tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje si dhe shërbim shumë miqësorë ndaj secilit konsumatorë.

Ne operojmë me 37 dyqane në shtatë (7) qytetet më të mëdha në Kosovë: Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, dhe Gjakovë.

Krijimi i një koncepti të tillë, deri më tani ka gjeneruar shumë konsumatorë dhe kemi punësuar më shumë se 400 punonjës – ekip ky që vlerëson shpejt çdo situatë kritike, identifikon alternativat dhe impelementon zgjidhje që përmbushin menjëherë kërkesat e konsumatorit.

Veç kësaj, ne vazhdojmë të investojmë që nga dita e parë në konsumatorët tonë lojal duke i shpërblyer ata për çdo blerje që bëjnë, përmes Programit të Lojalitetit.

Qëllimet e vlerat e mirëfillta të përgjegjësisë shoqërore janë ato që e definojnë dhe udhëheqin Meridianin – dhe mu këto vlera të inovacionit e bëjnë këtë kompani të dallohet dhe të jetë më ndryshe në tërë tregun e Kosovës. Meridian Express tanimë është zhvilluar jo vetëm si kompani por edhe si lider i korporatave me përgjegjësi shoqërore në Kosovë. Për më shumë, mundohet të udhëheq drejt duke shtyrë kështu akterët tjerë të sektorit privat në Kosovë për të njohur e marrë shembull nga vlerat dhe rëndësia e përgjegjësisë shoqërore të korporatave (CSR).

Tanimë me konceptin e ri të dyqaneve, ku janë inkuadruar Meridian Kitchen dhe Buka Bakery, besojmë se konsumatorëve tanë u ofrojmë arsye të fuqishme për të blerë në dyqanet e lagjes Meridian Express, ku ka llojllojshmëri të gjërave ushqimore me çmime të volitshme si dhe përzgjedhje të madhe të produkteve nga shërbimi i ushqimit.

Rreth Kompanisë
					 

Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në shtatë qytetet kryesore të Kosovës. Me moton n’derë të shtepisë” qëllimi ynë është shërbimi i  konsumatorëve  tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje si dhe shërbim shumë miqësorë ndaj secilit konsumatorë.

Ne operojmë me 37 dyqane në shtatë (7) qytetet më të mëdha në Kosovë: Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, dhe Gjakovë.

Krijimi i një koncepti të tillë, deri më tani ka gjeneruar shumë konsumatorë dhe kemi punësuar më shumë se 400 punonjës – ekip ky që vlerëson shpejt çdo situatë kritike, identifikon alternativat dhe impelementon zgjidhje që përmbushin menjëherë kërkesat e konsumatorit.

Veç kësaj, ne vazhdojmë të investojmë që nga dita e parë në konsumatorët tonë lojal duke i shpërblyer ata për çdo blerje që bëjnë, përmes Programit të Lojalitetit.

Qëllimet e vlerat e mirëfillta të përgjegjësisë shoqërore janë ato që e definojnë dhe udhëheqin Meridianin – dhe mu këto vlera të inovacionit e bëjnë këtë kompani të dallohet dhe të jetë më ndryshe në tërë tregun e Kosovës. Meridian Express tanimë është zhvilluar jo vetëm si kompani por edhe si lider i korporatave me përgjegjësi shoqërore në Kosovë. Për më shumë, mundohet të udhëheq drejt duke shtyrë kështu akterët tjerë të sektorit privat në Kosovë për të njohur e marrë shembull nga vlerat dhe rëndësia e përgjegjësisë shoqërore të korporatave (CSR).

Tanimë me konceptin e ri të dyqaneve, ku janë inkuadruar Meridian Kitchen dhe Buka Bakery, besojmë se konsumatorëve tanë u ofrojmë arsye të fuqishme për të blerë në dyqanet e lagjes Meridian Express, ku ka llojllojshmëri të gjërave ushqimore me çmime të volitshme si dhe përzgjedhje të madhe të produkteve nga shërbimi i ushqimit.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet