1
PROFILI I KOMPANISË
Mondo Caffe
mondo-ks.com
Email: info@mondo-ks.com
Numri i Telefonit: +383 49 666 792
Adresa: Rr. Adem Jashari, Abi Carshia, Bregu i Diellit, Village
Qyteti: Vushtrri, Prizren, Prishtinë, Ferizaj, Gjilan
Email: info@mondo-ks.com
Numri i Telefonit: +383 49 666 792
Adresa: Rr. Adem Jashari, Abi Carshia, Bregu i Diellit, Village
Qyteti: Vushtrri, Prizren, Prishtinë, Ferizaj, Gjilan
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Në kohën kur të gjithë mendonin për një vend më të mirë për t’a ndarë kohën me familjen dhe miqtë, nën prezencën e aromës së kafesë dhe shijes së ëmbëlsirave, mu në atë kohë të duhur, për herë të parë u hap MONDO Coffee

Në vitin 2015 një koncept i coffee shop joprezent deri në atë kohë, u hap për t’a bërë botën e kafesë dhe ëmbëlsirave sa më afër jush. Në atë kohë kur kompania hapi pikën e parë për të bërë revolucion në gastronominë vendore, MONDO tash ofron disa pika të coffee shop-ve nën kombinimin e aromës së kafesë dhe shijes së ëmbëlsirave. 

Në vitin kur u themelua “Mondo” drejtori i saj, Gazmend Sinani, duke parë nevojën për shijen e kafesë afër një ëmbëlsire të bërë me dashuri në prodhimin tonë Mondo Cakery, atëherë ai u frymëzua në emrin MONDO, për t’a bërë një botë me aromë kafeje dhe shije ëmbëlsire hap pas hapi sa me afër jush. Drejtori i kompanisë duhet qenë i pasionuar pas kësaj fushe të gastronomisë gjatë udhëtimeve të tijë nëpër botë andaj ai solli nga Franca traditën e ëmbëlsirave franceze dhe shijen e kafesë italiane, për t’a sjellë një ndjenjë të gërshetimit në mes të aromës dhe shijes së ëmbëlsirave. 

Rreth Kompanisë
					 

Në kohën kur të gjithë mendonin për një vend më të mirë për t’a ndarë kohën me familjen dhe miqtë, nën prezencën e aromës së kafesë dhe shijes së ëmbëlsirave, mu në atë kohë të duhur, për herë të parë u hap MONDO Coffee

Në vitin 2015 një koncept i coffee shop joprezent deri në atë kohë, u hap për t’a bërë botën e kafesë dhe ëmbëlsirave sa më afër jush. Në atë kohë kur kompania hapi pikën e parë për të bërë revolucion në gastronominë vendore, MONDO tash ofron disa pika të coffee shop-ve nën kombinimin e aromës së kafesë dhe shijes së ëmbëlsirave. 

Në vitin kur u themelua “Mondo” drejtori i saj, Gazmend Sinani, duke parë nevojën për shijen e kafesë afër një ëmbëlsire të bërë me dashuri në prodhimin tonë Mondo Cakery, atëherë ai u frymëzua në emrin MONDO, për t’a bërë një botë me aromë kafeje dhe shije ëmbëlsire hap pas hapi sa me afër jush. Drejtori i kompanisë duhet qenë i pasionuar pas kësaj fushe të gastronomisë gjatë udhëtimeve të tijë nëpër botë andaj ai solli nga Franca traditën e ëmbëlsirave franceze dhe shijen e kafesë italiane, për t’a sjellë një ndjenjë të gërshetimit në mes të aromës dhe shijes së ëmbëlsirave. 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management