Teco

Teknik Instalues (5)

	 	 

Ne kuader te zgjerimit dhe standartizimit te sherbimeve Teco sh.p.k me seli ne Prishtine shpallë konkurs per 5 pozita te lira teknik instalues

Paga: 500.00€

I përgjegjshëm dhe i saktë në punë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Instalimi dhe konfigurimi i pajisjeve te sigurise kamera vezhguese alarm vjedhje alarm zjarri access control, dhe sistemeve te ngjajshme,
  • Te kete njohuri ne rryme elektrike  Përvoja e ngjashme e punës do jetë përparësi.
  • Monitorimi dhe mirëmbajtja e sistemeve dhe rrjeteve kompjuterike
  • Mbështetje teknike në të gjithë kompaninë
  • Testimi i teknologjisë së re.
  • Kontrat pune afatëgjate.

Kontakti +383 49 664 668  info@teco-ks.com

www.teco-ks.com

Shikime 1756
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC