Statik Design

Projektim - Detajim të armimit (Remote)

	 	 

Kompania projektuese “Statik Design SH.P.K” shpall konkurs për tri vende të lira pune, për vajza në departamentin e projektimit gjegjesisht detajeve të armimit për afat të gjatë kohorë.

  • Orari i punës 40 orë në javë por jo i kufizuar qoft ajo dite apo natë
  • Mjafton ta njihni programin Tower dhe Armcad, të posedoni nje PC apo Laptop dhe mund të punoni nga shtëpia kudo në Kosovë
  • Rendesi të veqant kanë kandidatet e motivuara, entuziaste, të cilat kanë dëshirë dhe vullnet për të punuar dhe për tu zhvilluar së bashku me ne.

Përparsi kanë ato të cilat kanë punuar sadopak dhe i njohin planet e pozicionimit dhe armimit Të gjithë të intersuarat të dërgojnë CV në email adresen: statikdesign@outlook.com dhe të cekin pagen e kërkuar

Shikime 1927
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC