InterAdria

Intermediate Software Developer

	 	 

InterAdria është kompani e zhvillimit softuerik, telekomit dhe edukimit e cila ofron shërbime të rëndësishme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë.

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

INTERMEDIATE SOFTWARE DEVELOPER

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zhvillimi i zgjidhjeve softuerike për platforma të ndryshme të sistemit;
 • Ndihmon në sigurimin e cilësisë dhe të zgjidhjeve softuerike;
 • Dokumentimi i softuerit;
 • Mbështetje e nivelit të parë, të dytë dhe nganjëherë të tretë;
 • Komunikim me klient sipas kërkesave të klientit dhe problemeve ekzistuese;
 • Gjurmimi dhe rregullimi i gabimeve;

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë Bachelor në shkencat kompjuterike ose kualifikim të ngjashëm;
 • Aftësi të mira analitike;
 • Përvojë me metodologji të ndryshme të zhvillimit të softuerit;
 • Njohuri për HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap;
 • Njohuri për Angular ose framework të ngjashme;
 • Njohuri të mira të C# dhe .NET / .NET CORE;
 • Njohuri të mira të bazave të të dhënave relacionale si SQL/Oracle;
 • Njohuri të mira të koncepteve OOP;
 • Njohuri të mira në lidhje me përdorimin e mjeteve: Visual Studio, GIT/TFS;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Së paku dy ( 2) vjet experience;

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@interadria-ks.com, duke e potencuar pozitën për të cilën aplikojnë.

Data e fundit e aplikimit : 23.09.2021

Shikime 2371
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC