Albi Shopping

Vende të lira të punës (Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan)

	 	 

“Albi Shopping” pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

  • Menaxher/e,
  • Arkëtare,
  • Sektoriste,
  • Shitës/Depoist,
  • Mirëmbajtës/e.

Vendi i punës:

Albi Market – Prishtinë/ Fushë Kosovë/ Lipjan

Kualifikimet e kërkuara:

  •  Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme,
  •  Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
  •  Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
  •  Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në apo plotësuar aplikacionin e Kompanisë dhe ta dërgojnë përmes e-mail adresës në: hr@albicenter.com ose mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyret e Albi Group në adresën: Zona e Re Industriale, Veternik, Prishtinë (Albi Mall).

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 25 Shtator 2021.

Shikime 2674
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC