Delta Security

Oficer Patrullues (6)

	 	 

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg.

 

Delta Security - Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita:OFICER PATRULLUES

Vende të lira pune: 6 POZITA

 Vendi i Punës: PRISHTINË

Ofrimi i punësimit:Punësim i menjëhershëm, përparësi kanë personat e Licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për ofrimin e shërbimeve themelore të sigurisë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Të kenë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm,
 • Të posedoj patent shofer, kategoria B,
 • Mos të jenë të dënuar apo të ndjekur penalisht,
 • Aftësi të mira komunikuese, raportuese dhe të qasjes në punë,
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese,
 • Aftësi për të punuar i pavarur dhe në punë ekipore në ambiente dinamike.

Kushtet e punës:

 • Kushte të mira të punës;
 • Kontratë afatgjate;
 • Pagë konkuruese në treg;
 • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 24.09.2021, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Shikime 1259
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC