Vitaminka Trade

Vende të lira të punës

	 	 

Vitaminka Trade Header

Kompania Vitaminka Trade SH.P.K shpall konkurs për pozitat e lira si më poshtë:

  1. Shitës Ambulantiv – 5 Vende
  2. Avansues i shitjes – 5 Vende
  3. Vozitës (shpërndarës malli) Kategoria C – 3 Vende
  4. Vozitës (shpërndarës malli) Kategoria B – 2 Vende
  5. Faturiste – 2 Vende

Për më shumë informata lidhur me përgjegjësit dhe detyrat, klikoni në pozitat më lartë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura, të aplikojnë duke dërguar CV-në apo aplikacionin përmes e-mail adresës elektronike në: apliko@vitaminka-ks.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartë përmendura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 31 Gusht 2021.

Shikime 9695
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC