Pasta Fasta

Shpërndarës i ushqimit me skuter (Prishtinë, Ferizaj, Prizren)

	 	 

Shperndares me skuter PRISHTINE 

Pergjegjesite:

 • Shperndarje e ushqimit me skuter
 • Miresjellje me klientet.
 • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.
 • Mirembajtje e vendit te punes.

Per aplikim ne numrin 049430113.


Shperndares me skuter FERIZAJ

Pergjegjesite:

 • Shperndarje e ushqimit me skuter
 • Miresjellje me klientet.
 • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.
 • Mirembajtje e vendit te punes.

Per aplikim ne numrin 049430113.


Shperndares me skuter PRIZREN

Pergjegjesite:

 • Shperndarje e ushqimit me skuter
 • Miresjellje me klientet.
 • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.
 • Mirembajtje e vendit te punes.

Per aplikim ne numrin 049430113.

Shikime 901
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC