Fresh-co shpk

Merchandiser/e

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike, shpallë konkurs:

  1. Merchandiser për regjionin e Prishtinës,

Detyrat:

  • Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimin e të gjitha produkteve të brendeve të Kompanisë në pikën apo planin e caktuar;
  • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg;
  • Monitoron dhe mirëmban çmimet e shitësve me pakicë

Kualifikimet:

  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit dhe prezantimit;
  • Të jetë i aftë të punoj në ekip dhe i pavarur.
  • Të ketë aftësi të punës ekipore dhe fleksibilitet;
  • Të ketë përvojë pune

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail anton.veseli@fresh-co.net

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shikime 1866
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC