Premium Bakery

Menaxher/e i/e Pikës Shitëse (2) (Prishtinë, Ferizaj)

	 	 

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë ne industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve te ndryshme te produkteve te miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina te tjera te kualitetit shume te larte te cilat janë te certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve me te larta ndërkombëtare.

Me qellim te zgjerimit te rrjetit te shitjes ne ju ftojmë te gjithë te interesuarit te aplikojnë për pozitën ne vijim :

Menaxher/e i/e Pikës Shitese (2) (Prishtine dhe Ferizaj)

Detyrat kryesore:

 • Organizon dhe monitoron ekipin e shitjes ne pikat e caktuara;
 • Komunikon, raporton dhe informon lidhur me tregun dhe konkurrencën;
 • Analizon dhe kontrollon punën ditore të ekipit;
 • Siguron suksesin dhe përmbushjen e detyrave të shitjes;
 • Raporton dhe njofton menaxherin lidhur me punën e ekipit të shitjes si dhe të gjitha veprimet e planifikuara dhe të kryera për pikat e caktuara.

.Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve;
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal;
  Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil;
 • Të jete udhëheqës dhe motivues i mirë i ekipit;
 • Patentë të vozitjes, kategori B.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: administrata@premiumbakery.net

Vetëm kandidatet qe hyjnë ne rrethin e ngushte do te njoftohen përmes telefonit dhe do te ftohen ne interviste.

Konkursi mbetet i hapur nga data 19/08/2021 deri me 15/09/2021.

Shikime 1335
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC