Frotcom Kosova

Financier/e

	 	 

KONKURS

Financier/e – një (1) pozitë;

Orari i Punës: Orar të plotë;           

Vendi i Punës: Prishtinë.   

 Detyrat kryesore:

 1. Është përgjegjës për të gjitha çështjet financiare të kompanisë;
 2. Kryen regjistrimin, kontrollimin e faturave për mallin e blerë;
 3. Asiston në përgatitjen e pasqyrave financiare, listë pagesave, deklarimeve të TVSH-së, taksave dhe detyrimeve tjera ligjore, sipas afateve;
 4. Mirëmban dhe arkivon faturat e blerësve;
 5. Bënë kryerjen e pagesave të ndryshme;
 6. Merr pjesë në analizimin e të ardhurave dhe shpenzimeve;
 7. Bën barazimin e kartelave me blerësit;
 8. Sipas nevojës kryen edhe detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësi.

Kualifikimet e dhe cilësitë e kërkuara:

 • Diplomë universitare në Banka Financa dhe Kontabilitet të Fakultetit Ekonomik (Kualifikimi pasuniversitar është përparësi);
 • Të ketë së paku dy (2) vite përvojë pune në të njëjtin drejtim;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Duhet të jetë i vetë-motivuar;
 • Të jetë i gatshëm për punë në grup dhe në lokacione të ndryshme.

CV-të dhe dëshmitë tjera, mund t’i dërgoni në adresën elektronike, të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni:  info@ks.frotcom.com

Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 2406
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC