EPPC Kosova

Këshilltar të Lartë për Biznesin e Burimeve Njerëzore

Shpërndaje
	 	 

EPPC Kosovë në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve të saj, kërkon një Këshilltar të Lartë për Biznesin e Burimeve Njerëzore.

Përgjegjësitë Kryesore:                               

 • Njeh dhe kupton mirë industrinë ku klienti operon, nevojat dhe kërkesat e tij, si dhe ambientin dhe kulturën e punës;
 • Krijon marrëdhënie me klientë potencial me qëllim ndërtimin, zhvillimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve mes palëve;
 • Ofron mbështetje operacionale në të gjitha aspektet e promovimit të shërbimeve të kompanisë përmes kanaleve të ndryshme;
 • Analizon trendet e industrisë nëpërmjet update-timit të aktiviteteve të konkurrencës në treg; Raportime periodike tek drejtuesit e kompanisë.
 • Ofron konsulencë për klientët dhe kandidatët në lidhje me paketat financiare, trajnime dhe zhvillimin në karrierë;
 • Identifikon, krijon dhe zhvillon marrëdhënie me kandidatura të përshtatshme sipas nevojave dhe pozicioneve, nëpërmjet procesit të kërkimit të drejtëpërdrejtë;
 • Organizon intervistat sipas kërkesave të klientit dhe informon kandidatët për rezultatet pas intervistave;

Kërkesat për këtë pozicion janë:               

 • Diplomë Universitare;
 • Përvojë e mëparshme në sektorin e shitjeve, marrëdhënie me klientin, burimeve njerëzore, etj;
 • Të zotëroj shumë mirë gjuhën angeleze, në të folur dhe të shkruar; (kriter i domosdoshëm)
 • Të jetë person me iniciativë dhe të jetë bashkëpunues;
 • Të zotërojë shumë mirë paketën MS Office;
 • Të zotërojë leje drejtimi automjeti.

Të dhënat:                                                        

Pozicioni: Këshilltar të Lartë për Biznesin e Burimeve Njerëzore;

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë;

Orari: 40 orë në javë;

Pagesa: Shumë e mirë;

Kontrata: Sipas Kodit të Punës;

Aplikimet mbyllen: 15.02.2019.

Si të aplikoni                                                   

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

 

TAGS: EPPC Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 886
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC