IP-Kos

Kryepunëtor i Pikës Shitëse, Operator i Shitjes, Arkatare në Market

	 	 

K O N K U R S

Lokacioni: Arllat, Komuna Drenas

Titulli i pozitës: 

Kryepunëtor i Pikës Shitëse;
Operator i Shitjes;
Arkatare në Market.

Përshkrimi i pozitës për Kryepunëtor:

 • Do të jetë përgjegjës për planifikimin, organizimin, drejtimin dhe kontrollin e pikës shitëse të karburanteve, marketit të mallrave dhe shërbimeve që ofrohen në pikën shitëse.
 • Pritet të promovoj biznesin dhe produktet e IP-KOS sh.p.k.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
 • Posedimi i patent shoferit kategoria B;
 • Një vit përvojë në punë të njëjta apo të ngjashme;

Përshkrimi i pozitës: Operator i shitjes në pompë

Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve;

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme;
 • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngajshme;
 • Të ketë aftësi komunikuese;

Përshkrimi i pozitës: Arkatare në market:

Arkatarja në market është përgjegjëse për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme;
 • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngajshme;
 • Të ketë aftësi komunikuese;

Të gjithë të interesuarit për pozitat e cekura më larte mundë të aplikojnë duke plotësuar formularin për aplikim i cili gjendet në linkun e më poshtëm:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform

Konkursi është i hapur  deri më dt. 15.09.2021

Shikime 951
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC