BAU Market

Kamarier (2)

	 	 

“Bau Market” si kompani lidere e shitjes me shumicë dhe pakicë të materialeve në industrinë e ndërtimit, materialeve sanitare dhe shtëpiake, është në proces të vazhdueshëm të zgjerimit të tij dhe kjo kërkon edhe rritjen e numrit të punëtorëve.
Ky konkurs ka për qëllim rekrutimin e 2 (dy) punëtorëve për pikën tonë të shitjes në Fushë Kosovë.


Pozita: Kamarier
Dy (2) vende të lira pune:

Përshkrimi i vendit të punës:
Pozita e Kamarier-it për Bau Market është një pozitë mjaftë kërkuese dhe atraktive për shkak se është në kontakt të drejtpërdrejtë dhe të vazhdueshëm me klientët tanë. Detyrë kryesore e kamarierit është shërbimi, pregaditja e porosive dhe mikëpritja e klientëve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 •  Shërben në bufen e Bau Market-it;
 • Kujdeset për pastrimin në banak si dhe në bufen e Bau Market-it;
 •  Bën Porositë për produktet të cilat janë të nevojshme në bufen e marketit siç
  mund të jenë: pijet e ndryshme, kafeja si dhe produkte të tjera të ngjajshme;
 • Shërben klientët, stafin administrativ, bashkëpunëtoret sipas kërkesave – porosive;
 • Të tregoj respekt dhe mirësjellje gjatë kontaktit me klient dhe stafin e Bau Market-it;
 •  Raporton tek Menaxheri i Bau Market-it për punët dhe detyrat të cilat i kryen.

Njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme:

• Të ketë përvojë pune
• Të zotëroj shkathtësi të mira komunikimi

Dokumentet e kërkuara:

 •  CV në format Europian;
 • Referencat paraprake të punës;
 • Vërejtje: Luten të aplikojnë vetëm kandidatët që në masë të madhe i plotësojnë kushtet e sipërshënuara dhe që besojnë të jenë të gatshëm për kryerjen e detyrave që kërkohen.
 • Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: hr@bau-holding.eu
 •  Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Kamarier)
 •  Konkursi do jetë i hapur deri me datë 14 Gusht 2021
  Vetëm personat të cilët plotësojnë kriteret sipas këtij konkursi do të përzgjidhen për intervistë.

Shikime 1027
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC