A&M Clothes

Asistente të Shitjes dhe Arkatar/e

	 	 

Kompania A&M Clothes hape vend të lire pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes dhe Arkatar/e
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Albi MALL- Prishtine,  A&M Clothes- tek SheshiRoyal Mall – Prishtine,  AbI Çarshia – PrizerenA&M Clothes- Fush KosoveA&M Clothes- GjakoveA&M Clothes -PejeA&M Clothes- FerizajRing MALL- Ferizaj.
 • Afati për Aplikim: deri më  04.09.2021

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, 
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt Reference

MËNYRA E APLIKIMIT:

- Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com

- Ju lutem të vendoset në subject :  Pozita dhe Qyteti 

Shikime 2170
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC