Chameleon

Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2)

	 	 

Po rritemi! Vende të lira të punës

 • Monter / Teren (3 vende)
 • Print operator (1 vend)
 • Praktikant (2 vende)

Kandidati duhet t'i plotesoje keto kushte

Monter 

 1. Te kete njohuri dhe pervoje ne fushen e shtypit dhe montimit digjital
 2. Te kete njohuri ne brendimin e pvc foljeve,ceradave,veturave,xhamave etj
 3. Te kete njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
 4. Te jete bashkepunues dhe te jete ne gjendje ti pergjigjet detyrave ne kohe
 5. Te kete patent shofer

Print Operator

 1. Te kete pervoje ne fushen e printimit digjital
 2. Te kete njohuri ne perdorimin e makinerive te printimit (kryesisht Mimaki)
 3. Te kete njohuri ne programet Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Corel Draw etj
 4. Te jete bashkepunues dhe te jete ne gjendje ti pergjigjet detyrave ne kohe

Oari: 09:00-17:00 / Prishtinë

Aplikimi: chameleonprint.ks@gmail.com

Numri i kontaktit: +383 45 577 570

Shikime 7466
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC