Hotel International Prishtina

Pastruese Dhomash, Kamarier/e, Shankiste, Recepsioniste

	 	 

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita e hapur: Pastruese Dhomash (F)

Nga konkuruesit kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale;
 • Përvojë pune në pastrim;
 • Njohuri rreth punës dhe të jetë korrekte në punë.

Pozitat e hapura: Kamarier/e (M/F), Shankiste (F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme;
 • Të jetë komunikativë;
 • I/e motivuar për punë;
 • Të ketë paraqitje profesionale.

Pozita e hapur: Recepsioniste (F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Te kete aftesi te punes ne grup;
 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Të jetë komunikative;
 • E motivuar për punë.

Të gjithë te interesuarit/at të na kontaktojnë në email: info@hotelinternationalprishtina.com ose te telefonojne ne numrin: 038 600 222

Afati i fundit per aplikim: 26 Gusht, 2021

Me respekt,

Hotel International Prishtina & SPA

Shikime 1472
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC