Premium-KS

Inxhinier/e me 2 vite pervojë pune

	 	 

Premium-KS shpall Konkurs Pune

Inxhinier/e me 2 vite pervojë pune

Kualifikimet Minimale: 

 • pervojë punë në mbikqyrjen e realizimit të projekteve të ndryshme të ndërtimit;
 • aftësi të zhvilluara komunikimi;
 • shkathtësi funksionale dhe teknike;
 • aftësi për të identifikuar prioritete,
 • aftësi të mira për bashkpunimi me kolegë dhe palë;
 • aftësi për të punuar në mënyrë efikase nën presion kohor;
 • diplomë universiteti;
 • aftësi për të trajtuar informatat e besueshme në mënyrë të duhur;
 • aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit dhe hulumtimit në
 • aftesi të mira në programet ArchiCad,AutoCad.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: 

 • Bën analizë të plotë projektit dhe planifikon të gjitha aktivitetet e punëve ndërtimore.
 • Organizon/mbështet dhe jep instruksione për kontraktorët e kompanisë dhe bën mbikëqyrjen e realizimit të punëve nga ana e tyre konform planifikimit dhe organizimit të punëve dhe caktimit të prioriteteve;
 • Informon udhëheqësit për mbarëvajtjen e punëve, në pajtueshmëri me nevojat dhe kërkesat në vend-punim;
 • Bën mbajtjen e saktë dhe të rregullt të shënimeve, raporteve mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e kompanisë;
 • Pranimin dhe implementimin e detyrave nga udhëheqësi dhe implementimin e tyre në vend-punishtë;
 • Detyrat tjera të përcaktuara nga eprori;
 • Eksploron mundësi të reja për avancim të cilat i shtojnë vlerë kompanisë;
 • Pranon detyra të tjera të përcaktuara nga udhëheqësi i drejtpërdrejt;
 • Përshtatet me kulturën organizative të kompanisë.
 • Në bashkpunim me stafin profesional të kompanisë do të analizoj dhe percjell realizimin e fazave perkatëse të projekteve ndërtimore;
 • Evidentimi i punëve kritike të projektit, planifikimi dhe realizimi i tyre konform projektit
 • Informon udhëheqësit për mbarëvajtjen e punëve, në pajtueshmëri me nevojat dhe kërkesat në vend-punim;

Bën mbajtjen e saktë dhe të rregullt të shënimeve, raporteve mbi punët e kryera dhe ato të  planifikuar

Mënyra e aplikimit: Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në në e-mail adresen ;

premiumshpk@hotmail.com

Afati i fundit për aplikim është data 1 Gusht 2021. Vetëm kandidatët e listës së ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1204
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC