Swiss Diamond

Estetiste

	 	 

Përgjegjësitë dhe detyrat e punës:

 • Përgjegjës për këshillimin dhe udhëzimin e mysafirëve të hotelit në përzgjedhjen e tretmanëve të masazhës, dhe të bukurisë.
 • Përkujdesje për shërbimet e depilimit në mënyrë profesionale
 • Përkujdesje për sherbime të 'Manicure' dhe 'Pedicure' në mënyrë profesionale.
 • Përkujdesje për trajtime bukurie
 • Gjatë të gjitha tretmaneve, aplikuesja duhet te jetë në gjendje që ti dhuroj klientit/klientes një ndjenjë relaksi dhe rehatie duke i përmbushur të gjithat standarded e Swiss Diamond Hotel.
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e ambientit të SPA & Wellness
 • Përgjegjës për mbajtjen e higjienës së plotë, pastërtisë dhe rregullit, sipas kritereve dhe standardeve të përcaktuara nga drejtoria në hapësirat e SPA & Wellness

Kualifikimet arsimore dhe aftësitë/shkathtësitë profesionale:

 • Arsimi i lartë profesional dhe çertifikim të estetikes
 • Njohuri shumë të mira profesionale në SPA dhe Wellness;
 • Shkathtësi për paraqitje të këndshme, të kulturuar dhe i gatshëm për të ndihmuar;
 • Shkathtësi të zgjidhë dhe të përballet me probleme në situata praktike;
 • Shkathtësi të komunikimit të shkëlqyer në gjuhën angleze apo në ndonjë gjuhë ndërkombëtare;
 • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe punë ekipore si dhe i disiplinuar;
 • Aftësi vendim-marrëse, vet iniciativë dhe i gatshëm të marr përgjegjësi në punën e tij;
 • Aftësi për punë të pavarur, të pastër dhe me përgjegjësi, si dhe qëndrueshmëri të fortë në punë;
 • Njohuri për sistemet/programet e zakonshme llogaritëse;
 • Njohuri për të strukturuar aktivitetet e punës në mënyrë të qetë dhe të orientuar sipas mysafirit;
 • I dëgjueshëm, fleksibil dhe qasje diplomatike ndaj problemeve;

Të gjithë të interesuarat luten qe të dergojnë CV-në e tyre vetem përmes e-mail hr@sdhprishtina.com deri me date 31.07.2021.
Aplikueset të cilat kan njohuri edhe në masazhe do të favorizohen.

Shikime 947
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC