Albi Fashion

Asistent/e i/e Shitjes (5 pozita)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Fashion pjesë e Albi Group, për të plotësuar nevojat e veta për dyqanet në Galeria Shoping Mall PRIZREN, kërkon kandidatë të motivuar, kreativ, të pasionuar ndaj modës dhe të interesuar për të zhvilluar karrierën në një ambient dinamik ndërkombëtar të aplikojnë për vendin e punës si:

Asistent/e i/e Shitjes (5 pozita)

Vendi i punës: Prizren

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre;
  • Këshillimi i konsumatorëve, në përputhje me kërkesat e tyre;
  • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja, etj.);
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullimin e artikujve në vendet përkatëse sipas udhëzimeve të menaxherit apo merchandiserit.

Kualifikimet:

  • Diplomë e shkollës së Mesme;
  • Të ketë përvojë pune në shitje;
  • Njohja e gjuhës angleze;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese në e-mail adresën hr@albicenter.com duke shënuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikonin jo më vonë se deri me datën 31.07.2021

Duke ju falënderuar paraprakisht për aplikimin tuaj, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 776
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC