Itkomed

Përfaqësues/e Mjekësor/e

	 	 

Në kuadër të zgjerimit  të aktivitetit, kompania ITKOMED shpk me seli: rruga Dëshmorët e Morinës pn Hajvali Prishtinë shpall:

KONKURS

Për vendin e punës:

Përfaqësues/e Mjekësor/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizimi i takimeve me mjekë, farmacistë dhe ekipe mjekësore për të krijuar marrëdhënie të mira dypalëshe;
 • Prezantimi i produkteve farmaceutike para mjekëve dhe stafit mjekësor në klinika të ndryshme dhe barnatore;
 • Organizimini i konferencave të ndryshme për mjekët dhe stafin tjetër mjekësor me qëllim prezantimin dhe promovimin e produkteve medicinale;
 • Planifikimi dhe menaxhimi i orareve dhe vizitave në bashkëpunim me stafin e kompanisë.
 • Mban takime të rregullta me stafin udhëheqës të kompanisë.
 • Kualifikimet e kërkuara:
 • Diploma Universitare në lëmin e farmacisë/mjekësisë konsiderohet përparësi por nuk janë detyrimisht;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Të posedojë patentë shoferi (kategoria B);
 • Të  ketë aftësi të mira komunikimi, organizative dhe ndër-personale;

Kandidatët e interesuar mund të konkurojnë duke dërguar CV në e-mail adresën: denis.gorci@itkomed.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur për aplikim deri më datë 08.08.2021

Shikime 1001
Kategoria Farmaci
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC