NewCo Ferronikeli Complex

Junior Zyrtar/e për Blerje

	 	 

NJOFTIM PUNE

Profili i kompanisë:

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor.Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë, me afërsisht 6’000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni:               Junior Zyrtar për Blerje

Departamenti:       Prokurim

Lokacioni:              Drenas, Kosovë

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatitë dokumentacionin dhe bënë realizimin e kërkesave për blerje sipas procedurave të aplikueshme në kompani;
  • Ofron ndihmë në gjetjen e furnitorve të rinjë;
  • Zgjidhë mospërputhjet në fatura si dhe kushtet dhe termat tjerë të procesit;
  • Mundëson dorëzimin në kohë të materialeve / produkteve sipas kushteve të negociuara.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Diplomë Universitare;
  • Përvojë pune në fushen e prokurimit do të përbëjë avantazh Shkathtësi të mira komunikuese dhe organizative;
  • Te jetë interaktiv dhe bashkëpunues me të tjerët;
  • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhes angleze (në të shkruar dhe në të folur-obligative) Aftësi kompjuterike të shkëlqyeshme (Microsoft office).

Kushtet e punës:

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 03/08/2021, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com ose me postë në adresën: Rr. Besim Mala nr. 227, 13000 Gllogoc, duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Junior Zyrtar për Blerje”.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1527
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC