ENVINION

Menaxher/e të Projekteve

	 	 
Menaxher/e të Projekteve

Envinion është kompani udhëheqëse multimediale në Kosovë.
Për ti zhvilluar projektet tona, kemi hapur një pozitë për Menaxher/e të Projekteve.

Përgjegjësitë kryesore:
  • Zbatimi/përpilimi i planit të projekteve;
  • Organizimi dhe koordinimi;
  • Dokumentet dhe financat e projekteve;
  • Marketingu dhe “copywriting”.

Aftësitë e nevojshme:

  • Shkathtësi verbale, të shkruara dhe prezantuese;
  • Të jetë i/e përpiktë dhe i/e koordinuar;
  • Të punojë në mënyrë efektive i/e pavarur por edhe në ekip;
  • Të njohë mirë gjuhën shqipe dhe angleze;
  • Ti përcjell zhvillimet rreth teknologjisë, marketingut, artit, etj.
Jemi të lumtur nëse na dërgoni CV-në tuaj në: jobs@envinion.com

Afati për aplikim është deri më: 23 Gusht 2021
 
Shikime 1689
Kategoria Administratë
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC