ENVINION

2D Animator

	 	 

2D Animator

Envinion është kompani udhëheqëse multimediale në Kosovë. Vazhdimisht jemi duke i rrit kapacitetet tona dhe jemi në kërkim të profesionistëve me përvojë si dhe të talenteve të rinj.

Për ti zhvilluar projektet tona, kemi hapur një pozitë për 2D Animator:

  • Duhet të njohë mirë së paku një program të animacionit;
  • Të jetë kreativ;
  • Një plus është nëse ka edhe aftësia për të ilustruar me Adobe Illustrator.
Na dërgoni Portfolion dhe CV-në tuaj në: jobs@envinion.com

Afati për aplikim është deri më: 23 Gusht 2021
Shikime 423
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 26 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC