Eurogoma

Ndihmës për gjeometri, Praktikant i mekanikës dhe gjeometrisë (Prishtinë, Gjilan, Pejë, Ferizaj)

	 	 

EUROGOMA SHPK shpall konkurs per:

  • (2) Ndihmes per gjeometri;
  • Praktikant i mekanikës dhe gjeometrisë.

Mjeshter te gjeometrise per qytetet:

  • (1)Prishtine, (1) Gjilan, (1) Peje, (1) Ferizaj.

Kriteret:

  • Te kete eksperience te punes mbi 3 vite ne fushen e lartecekur.

Te interesuarit mund te aplikojne ne pikat shitese ne qytetet perkatese, apo ne: administrata@eurogoma.net.

Te ceket pozita dhe qyteti per te cilin aplikoni

Shikime 612
Kategoria Mekanikë
Skadon 21 ditë
Orari Contract
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC