OLYMP HAUS SH.P.K.

Shef i prodhimit

	 	 

olymp haus SH.P.K. kompani e cila bën prodhimin e shtëpive dhe moduleve të vendbanimit nga druri, SHPALL :

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit të lirë të punës,

 1. Shef i prodhimit.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në procesin e prodhimit.
 • Është përgjegjës për prodhim sipas praktikës standarde të operimit, duke përmbushur standardin e cilësisë dhe objektivat e prodhimit.
 • Të ketë njohuri për materialet te cilat sherbejne për process të prodhimit, mjetet, pajisjet, makineritë dhe proceset e përdorura në prodhimin.
 • Analizon udhëheqjen për funksionimin e suksesshëm të fabrikës duke përfshirë: prodhimin, kontrollin e cilësisë, mirëmbajtjen dhe monitoronin e pajisjeve punuese.
 • Te jete i përgjegjshëm për të punuar me efikasitetin me të lartë të mundshëm, për t’iu shmangur gabimeve në prodhim, si dhe te kujdeset që kërkesat e prodhimit të plotësohen me kohë.
 • Jep udhëzime dhe mban përgjegjësi në punëtoret e repartit dhe për punën që duhet të kryhet brenda orarit të punës.
 • Identifikon mangësitë në prodhim dhe parashtron kërkesat për përmirësimet e nevojshme.
 • Përgatitja e raporteve te ndryshme të mbarëvajtjes së punëve.
 • Detyra tjera të kërkuara nga menaxhmenti.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Drejtimi: Inxhinieri I Ndertimtarisë
 • Së paku dy (2) vite përvojë pune në fushën përkatëse,
 • Te jetë në gjendje të punojë nën presion pune.
 • Aftësi organizative dhe planifikim të prioriteteve;
 • Të ketë iniciativa dhe kreativitet për të ofruar ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
 • Aftësi të mira komunikimi në Gjuhën Shqipe dhe në Gjuhen Angleze, njohja e gjuhëve tjera konsiderohet përparësi;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në aplikacionet MS Office, Excel dhe Power Point;
 • Patent Shofer – Kategoria B
 • Të dij të punoj me programin AutoCAD dhe të ketë përvoje pune me këtë program min. 2 vjet.
 • Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:
 • CV-në së bashku me foto, si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore – universitare,
 • Letër Motivuese,

Aplikimi bëhet përmes emailit –  postës elektronike, në: info@olymp-haus.com

Konkursi është i hapur deri më datën 16.08.2021

 

Shikime 851
Kategoria Të tjera
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC