Prizren Commerce

Vende të lira pune (11) - Lubizhdë

	 	 

Prizren Commerce Group ShPK shpall konkurs për Njëmbëdhjetë (11) vende të lira pune si në vijim:

 1. Katër (4) agjentë tregtar (meshkuj apo femra)
 2. Katër (4) shoferë
 3. Dy (2) merçendajzerë
 4. Faturiste (1).

Çfarë ne ofrojmë:

 • Pagë atraktive
 • Orar të përshtatshëm
 • Ambient cilësor pune
 • Ekip bashkëpunues
 • Veturë gjatë shërbimit

Çfarë kërkojmë:

 • Dinamikë pune
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Posedim të patentë shoferit
 • Njohjen e gjuhëve lokale
 • Përvojë pune

Nëse mendoni se jeni kandidat që i plotësoni kushtet si më lartë, mund ta dorëzoni një CV tek zyrat tona me adresë në fshatin Lubizhdë, p. n. (tek stacioni i policisë në Lubizhdë), apo edhe në e-mailin tonë zyrtar info@prizrencommerce.com. Ju lutem cekni pozitën për të cilën aplikoni në titullin e e-mailit.

Prizren Commerce Group është në kërkim të kandidatëve që janë të përkushtuar, të motivuar dhe që janë të gatshëm për punë.

Për çdo informatë na kontaktoni në numrin e telefonit 044-903-550.

Afati i fundit për aplikim 15 gusht 2021.

Shikime 2161
Kategoria Të tjera
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC