Delta Security

Staf Teknik (6)

	 	 

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg.

Delta Security - Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006

SHPALL KONKURS

Pozita:                   Staf Teknik (6) 

Vendi i Punës:      Prishtinë

Përshkrimi i Detyrave:

 • Instalim, servisim dhe mirëmbajtje të Sistemeve të Sigurisë, (Sistemit të alarmit dhe kamerave).

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Pervojë pune në montimin dhe servisimin e sistemeve të sigurisë (Sistem alarmi dhe kamerave) apo të ngjashme;
 • Te kenë te përfunduar minimalisht shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B;
 • Mos të jetë të dënuar apo ndjekur penalisht.

Kushtet e punës:

 • Kushte të mira të punës;
 • Kontratë afatgjate;
 • Pagë konkuruese në treg;
 • Trajnim dhe certifikim për instalim dhe servisim të sistemeve të sigurisë;
 • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 16.08.2021, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Shikime 1109
Kategoria Sigurim
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC