Ciao Berto

Vende të lira të punës (30)

	 	 

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes, kandidatet do kontribojne në pjesen e prodhimit, montimit dhe paketimit te mobiljeve.

Nese jeni të interesuar per aftesim ne karriere, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

POZITAT                                                                                     

 • Montues të mobiljeve në Fabrikë (5);
 • Montues të mobiljeve në Terren (5);
 • Punëtor në prodhim të mobiljeve në Fabrikë (5);
 • Punëtore femra në paketimin e mobiljeve në Fabrikë (5);
 • Punëtore femra për lustrimin/lëmimin e lëndëve drurore në Fabrikë (5);
 • Punëtore femra, operatore të shiritit anësor në Fabrikë (5).

 

LOKACIONI: Fabrika në Milloshevë

Përgjegjësitë dhe detyrat:                                                      

 • Prodhimi, paketimi dhe montimi i mobiljeve;
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit.

Kualifi­kimet:

 • Preferohet pervoje paraprake e punes ne fushe te ngjajshme;
 • Diplome te shkolles se mesme;
 • Patent shoferi.

Ciao Berto ofron pagë konkuruese, maredhenie te punes sipas ligjit te punes, dhe siguri ne vendin e punes.

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në: hr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikon!

Ciao Berto inkurajon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Afati i fundit per aplikim: 15 Gusht, 2021

Ciao BERTO

Shikime 2758
Kategoria Të tjera
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC