NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita:                            Praktikant/e
Vendi:                             Departamenti Ligjor
Lokacioni:                      Zyra Qendrore, Prishtinë
Data e hapjes:               17.07.2021
Data e mbylljes:            23.07.2021
Edukimi:                         Fakulteti Juridik
Njohuritë gjuhësore:    Anglisht

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Asiston në përgatitjen e kontratatave, marrëveshjeve dhe parashtresave tjera përkatëse dhe korrespondencave të natyrës ligjore;
  • Asiston në përgatitjen e propozimeve për sekuestrim/ekzekutim të pengjeve dhe hipotekave dhe shkresave të tjera të ngjashme;
  • Asiston në sigurimin e këshillave ligjore dhe hartimin e teksteve dhe opinioneve ligjore në fushën e së drejtës bankare dhe të drejtës kontraktore;
  • Asiston në planifikimin, organizimin dhe zhvillimin e mbledhjeve kur kërkohet;
  • Të kryej punët në përputhje me rregulloret, rregullat e brendshme dhe udhëzimet e Menaxherit të Departamentit Ligjor.

Kualifikimet:

  • Të jetë në përfundim të studimeve ose të jetë i diplomuar në Fakultetin Juridik.
  • Të ketë njohuri të punës në kompjuter.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi, të menduarit kritik dhe analitik.
  • Të ketë aftësi komunikimi në anglisht, në të folur dhe në të shkruar.
  • Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për të mësuar gjëra të reja.

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku:

https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/

Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al

Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfindencialitet të lartë. Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kriteret e kërkuara do të njoftohen përmes telefonit.

Shikime 1173
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC