Anem Real Estate

Menaxher/e të Zyrës (Marigona Residence)

	 	 

Anem Exclusive shpall konkurs për Menaxher/e të Zyrës (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i zyrës në Marigona Residence 
 • Menaxhimi i shërbimeve të mirëmbajtjes Anem Gati   
 • Mbledhja dhe përpunimi i ofertave për prona për shitje dhe qira dhe postimi në web-faqen e Anem Real Estate    
 • Mbledhja, përpunimi dhe përgjigja ndaj kërkesave të klientëve   
 • Administrimi i kontakteve dhe takimeve   
 • Koordinimi dhe kontrollimi i materialit që vendoset në web-faqe dhe rrjete sociale   
 • Përfaqësimi i kompanisë në konferenca, panaire dhe aktivitete të tjera

Kualifikimi i kërkuar:

 • Shkollimi në nivel universitar (Bachelor) në fushën e ekonomisë, menaxhimit, shitjes apo fusha të tjera të ndërlidhura 
 • Aftësi të mira dhe përvojë më menaxhim   
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit (duke përfshirë njohuri për sistemin CRM për të cilin për kandidatin/en i/e suksesshëm/me do të organizohet trajnim)  
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze (Përparësi do të kenë kandidatët që njohin më shumë se një gjuhë të huaj)
 • Aftësi të mira komunikimi 

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV në adresën info@anem-ks.com

Për pyetjet eventuale ju lutem të na drejtoheni po ashtu nëpërmjet postës elektronike.   

Shikime 2381
Kategoria Menaxhment
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC