Unit International

Komisionues

	 	 

POZITA: KOMISIONUES

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Te asistoj ne pranimin e porosive nga sistemi;
  • Merr mallrat nga raftat, bazuar ne kategorine dhe sasine qe eshte kerkuar;
  • Vendos artikujt ne menyre te sakte per dorezim;
  • Te asistoj ne sigurimin e permbushjeve te qellimeve te Depos Qendrore

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në: hr@unit-int.com

Të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 850
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC