Unit International

Menaxher Logjistike

	 	 

POZITA: MENAXHER LOGJISTIKE

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Planifikon dhe menaxhon aktivitetet e transportit vendor si dhe monitoron kostot e tyre.
  • Percakton ruten ditore, javore dhe oraret e punes per vartesit e tij.
  • Pergjegjes per mirembajten e automjeteve ne pronesi te Kompanise
  • Pergjegjes per organizimin dhe sistemimit te mallerave si dhe te gjithe procesit operativ te depos.
  • Pergjegjes per sigurine ne depo.
  • Si dhe detyra te tjera te percaktuara nga eprori

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në: hr@unit-int.com

Të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 763
Kategoria Menaxhment
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC