Unit International

Data processor

	 	 

POZITA: DATA PROCESSOR

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Perdorimi i programit softuerik per perpunimin e te dhenave
  • Ruajtja e integritetit dhe sigurise se te dhenave
  • Transformimi i te dhenave sipas kerkeses;
  • Berja gati e levizjeve interne per mallrat qe dergohen neper pika

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në: hr@unit-int.com

Të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni

Shikime 935
Kategoria Informatikë
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC