Unit International

Shofer

	 	 

POZITA: Shofer

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Ngarkimi i paletave me mallra ne automjetin e tij perkates;;
  • Transporti i mallrave ne destinacionet e kerkuara;
  • Shkarkimi i mallrave kur dergohet malli tek marketi;;
  • Mbajtja e automjetit rregullisht ne gjendje te paster;
  • Mirembajtja e automjetit sipas rregullave te komunikacionit.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në: hr@unit-int.com

Të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 1748
Kategoria Transport
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC